Društvo

Raspodjela novca za NVO sektor Cetinja

bogdanovicslajd
N
a Cetinju je danas potpisan ugovor o raspodjeli 20,3 hiljade EUR za projekte 18 nevladinih otrganizacija (NVO) iz tog grada, prenosi Mina.

Raspodjela novca za NVO sektor Cetinja
Portal AnalitikaIzvor

Dokument kojim će biti finansirani projekti iz različitih sfera, sa predstavnicima udruženja civilnog sektora potpisao je gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, shodno Odluci o raspodjeli sredstava, gradska uprava podržala je projekte 18 nevladinih organizacija, za šta je namijenjeno 20,3 hiljade EUR.

Bogdanović je rekao da je potpisivanjem ugovora nastavljena uspješna saradnja sa

civilnim sektorom, navodeći da njihove predstavnike vidi kao neizostavne partnere na aktivnostima usmjerenim u pravcu razvoja grada.

„Tu nećemo stati. Usaglasićemo se kako je poželjno da u narednom periodu dodatno intenziviramo saradnju. Vrata naše gradske uprave uvijek su otvorena za nevladine organizacije, odnosno za ideje i sugestije sa vaše strane“, rekao je on.

Predstavnici nevladinog sektora gradonačelniku Bogdanoviću ukazali su na aktuelnosti vezane za djelovanje svojih organizacija, uz poseban osvrt na aktivnosti vezane za Cetinje.

 

Portal Analitika