Abiznis

EPCG: Nastavak ugradnje novih brojila

brojila12
N
ova elektronska brojila, u utorak 05. marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

EPCG: Nastavak ugradnje novih brojila
Portal AnalitikaIzvor

- Stara Zlatica bb

- Park šuma Zagorič

Nova brojila - Herceg Novi

Nova elektronska brojila, u utorak 05.marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Prve Bokeljske brigade 32, 34, 36, 48

Nova brojila - Budva

Nova elektronska brojila, u utorak 05.marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Petrovac - Brežine

Nova brojila - Nikšić

Nova elektronska brojila, u utorak 05.marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Rudo polje 2, Samački hotel

- Djoka Banjanina 1, 3, 4, 5, 9, 13, 16, 17

- Mirka Bulajića 1, 4, 6

- Narodne omladine 49

- Žarka Zrenjanina 26, 28

Nova brojila - Kotor

Nova elektronska brojila, u ponedjeljak 04.marta, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Sv. Stasije

U toku radova na ugradnji novih brojila, u terminu od 08 do 18 sati, objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem besplatne info linije, na broj 0800 80 785.

Elektrodistribucija Podgorica

Zbog radova na mapiranja potrošača u trafostanici “Tuzi”, u utorak 05.marta tekuće godine, u terminu od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Tuza oko policije i naselje prema Podgorici i Donjem Milješu.

Zbog radova na dalekovodu “Zagorič-Gornja Zeta”, zbog čega je potrebno njegovo beznaponsko stanje, u utorak 05.marta tekuće godine, u terminu 09-16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju TS 35/10 kV Barutana: područje Lješanske nahije (Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo); 10 kV izvoda Radio predajnik: dio Goričana i selo Šušunja; 10 kV izvoda Hanovi: dio Golubovaca, sela Balabani i Gostilj; 10 kV izvoda Srpska: sela Srpska, Cijevna i Mahala.

Elektrodistribucija Podgorica-Poslovnica Danilovgrad

Zbog radova na dalekovodu 10kV Jelenak, u utorak 05.marta tekuće godine,u terminu od 8-15 sati, bez napajanja električnom energijom, ostaće potrošači sa područja naselja Sige, Kruščica,Ljututuk, Jama Žarića, Pilićarnik i Donje selo.

Zbog radova na dalekovodu 10kV Krečana, u utorak 05.marta tekuće godine, u terminu od 8-15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja naselja Lije, Srednja glavica I i II, Burum, Ciglana i Fabrika stanova.

Elektrodistribucija Berane

Zbog radova na dalekovodu Andrijevica-Berane, u utorak 05.marta tekuće godine, u terminu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Vinicka, Rijeka Marsenića, Šekular i Trepča.

Elektrodistribucija Kotor

Zbog radova u trafostanici Jugopetrol u Kotoru, u utorak 05.marta tekuće godine, u terminu od 11 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u Tabačini i okolini.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja potrošača električnom energijom sa podgučja grada.

U slučaju loših vremenskih prilika radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika