Društvo

Pošta Crne Gore: Sporni dopis je nepotpisan i ne posjeduje pečat

posta2ok
P
ovodom današnjih napisa u Danu, da je upravnik Pošte u podgoričkoj ulici Slobode Dragan Tomašević, vodio tajni spisak o političkom opredjeljenju zaposlenih i dostavljao ga izvršnom diretkoru te kompanije Milanu Martinoviću, reagovala je služba za odnose s javnošću PCG.

Pošta Crne Gore: Sporni dopis je nepotpisan i ne posjeduje pečat
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju Pošte Crne Gore dostavljenom Portalu Analitika se kaže da Uprava ne želi da komentariše “navode koji se temelje na dopisu koji je nepotpisan i ne posjeduje pečat”.

Dan je u današnjem broju pisao da je spisak na kojem se navodi političko opredjeljenje zaposlenih, prema procjeni upravnika Tomaševića, napravljen 25. aprila 2009. godine. Tomašević, navodno, u dopisu Martinoviću navodi da je pri sastavljanju tog dokumenta koristio i podatke od "pripadnika službe agencije za javnu bezbjednost".

Iz Pošte tim povodom saopštavaju:

- Smatramo potpuno izlišnim baviti se i komentarisati navode koji se temelje na dopisu koji nije potpisan i ne posjeduje pečat, a navodno je poslat 2009. godine. Naglašavamo da odnos prema zaposlenima u Pošti Crne Gore apsolutno nije determinisan političkom, nacionalnom, vjerskom ili drugom pripadnošću. Naprotiv, status zaposlenih isključivo je u vezi sa kvalitetom rada i doprinosom unaprjeđenju usluga i radnih procesa na kojima je zaposleni angažovan - kaže se u saopštenju Pošte Crne Gore.

 

Portal Analitika