Fudbal

Barsa na Milan sa četiri napadača!

BarsaTrening
V
ilanova i Rura planiraju totalnu ofanzivu, Barselona će protiv Milana u revanšu osmine finala Lige šampiona igrati sa četiri napadača, u formaciji 3-3-4!

Barsa na Milan sa četiri napadača!
Portal AnalitikaIzvor

Katalonski mediji otkrivaju da će Vilanova preko Roure sprovesti pravu taktičku revoluciju. Naime, on smatra da će protiv Milana koji će sigurno parkirati autobus na "Kamp Nou" morati da koncentriše više igrača pred kaznenim prostorom i da igra na oštrici noža, odnosno proba da od prvog minuta krene svim silama prema golu Italijana.

Ako ne bude igrao Ćavi, to će značiti igrača manje u sredini, a navodno je sigurno da će Barselona igrati sa dva krilna napadača, Pedrom i Teljom (ili Sančezom) što je manje vjerovatno, dok bi u špicu bili Mesi i Vilja.

To bi naravno ostavilo Katalonce sa trojkom u sredini, Busketsom, Inijestom i Fabregasom, ali i samo trojicom igrača u odbrani, Pujolom, Pikeom i vjerovatno Maskeranom.

Neki navodi govore da u Barseloni ne vjeruju da mogu da sačuvaju mrežu i da bi bilo opasno bilo šta čekati i igrati na to da se pobijedi eventualno sa 2:0 i traži šansa u produžetku, već da žele da napadnu i da rizikuju pošto je to meč od koga zavisi sezona.

Što se Milana tiče, El Šaravi i Nijang bi mogli da počnu meč, da probaju da iskoriste brzinu, Italijani i dalje vjeruju da ih jedan gol sigurno vodi u četvrtfinale.

Portal Analitika