Abiznis

Ponuda Budve predstavljena na Sajmu turizma u Budimpešti

Budimpestaok
T
uristička organizacija Budve predstavila je početkom marta aktuelnu ponudu budvanske opštine  za predstojeću sezonu  na 36. Međunarodnom sajmu turizma „UTAZAS“ u Budimpešti. Promocija Budve i Crne Gore na ovom značajnom sajmu rezultat je  uspješne saradnje primorskih LTO iz Budve, Tivta, Kotora,  Herceg Novog,  Bara i Ulcinja.

Ponuda Budve predstavljena na Sajmu turizma u Budimpešti
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz TO Budve, ova saradnja već godinama donosi značajne rezultate kako svakoj lokalnoj turističkoj privredi pomenutih gradova, tako i promociji imidža Crne Gore kao interesantne turističke destinacije. Zajedničko predstavljanje na štandu podržao je i veliki broj privrednika koji su u direktnim kontaktima  sa vodećim mađarskim touroperatorima i agencijama  prezentovali svoju ponudu za predstojeću godinu.

Predstavnici HG „Budvanska rivijera” predstavili su svoje hotelske kapacitete mađarskom tržištu. Drugog dana sajma LTO Berane, Pljevlja i Kolašin predstavili su prirodne ljepote i turističke kapacitete sjevera Crne Gore .

Mnogobrojni posjetioci su se najviše interesovali za smještajne kapacitete, dostupnost destinacije, prirodne ljepote, sportske sadržaje i noćni provod.

Na 36. Međunarodnom  sajmu  turizma u Budimpešti, održanom  od 28. februara do 3.marta, učestvovalo je 500 izlagača iz 30 zemalja..

Portal Analitika