Zabava

Mik Džeger neće da prepiše kuću bivšoj supruzi

mik03
F
rontment "Rolingstonsa" Mik Džeger ne želi da bivšoj supruzi i manekenki Džeri Hol prepiše cjelokupno vlasništvo nad kućom u kojoj je s njom nekada živio u Londonu, prenose agencije.

Mik Džeger neće da prepiše kuću bivšoj supruzi
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju londonskog Telegrafa, džordžijanska zgrada, pod nazivom Dauni haus, vrijedna 10 miliona funti, nalazi se u četvrti Ričmond, na jugozapadu Londona. Ima 26 soba i jedinstveni pogled na Temzu.

Nakon što se prije 14 godina razvela od Džegera, 56-godišnja Hol je ostala da u njoj živi, a sada bi želelja da bude i jedina vlasnica kako bi mogla da je eventualno otuđi ili prenese na svoje četvoro djece koje ima sa slavnim rokerom.

"Sa godinama, sve više o tome razmišlja", izjavio je izvor blizak nekadašnjem top modelu.

"Kada se razvela od Mika 1999, pretpostavljalo se da joj je Dauni haus pripao u skladu sa dogovorom koji su postigli advokati, ali se na zvaničnim dokumentima oboje i dalje pojavljuju kao vlasnici kuće", dodao je isti izvor.

Džeger (69), čija se ukupna imovina procjenjuje na 190 miliona funti, dosad nije pokazivao ni najmanju spremnost da udovolji želji bivše supruge. Moguće je da pjevač Stonsa ima druge planove za kuću, jer ne treba zaboraviti da ima još troje djece sa tri druge žene.

Džeri Hol ne gubi nadu i vjeruje da je Džeger neće iznevjeriti. Ipak, trudi se da ga ne naljuti. Prije par godina je najavila da će izdati memoare u kojima će sve reći o životu sa ser Mikom, ali se ubrzo potom predomislila i vratila avans od 500.000 funti koje je dobila od izdavačke kuće HarperKolins.

 

Portal Analitika