Region

U Beogradu ranjen Cetinjanin Marko Ljubiša

3hp
Muškarac koji je sinoć izrešetan sam potražio pomoć u Hitnoj pomoći, operisan je noćas i u stabilnom je stanju, rečeno je Tanjugu u ovoj ustanovi.

U Beogradu ranjen Cetinjanin Marko Ljubiša
Portal AnalitikaIzvor

Ljekari su konstatovali da ima četiri rane od vatrenog oružja, a poslije ukazane pomoći kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar.

Prema riječima dr Nade Macure ranjeni muškarac je dovezen taksijem do ambulante u Gadskom zavodu za Hitnu medicinsku pomoć. Po ulasku odmah je rekao ljekarima da je pogođen i počeo je da se skida. Lekari su konstatovali da ima dvije prostrjelne rane u vratu, povredu stomaka, a jedno zrno je pogodio i desnu ključnu kost. Ranjenom čovjeku uključena je infuzija i on je poslije zbrinjavanja prevezen, u stabilnom stanju, u Urgentni centar. 

Kako nezvanično saznaju "Novosti" radi se o Marku Ljubiši sa Cetinja, sa nadimkom Kan starosti oko 45 godina crnogorskom državljaninu koji je od ranije poznat policiji i koji se povezuje sa trgovinom narkotika u regionu i Evropi. 

Pokušaj likvidacije Marka Ljubiše dogodio se, prema prvim informacijama u Ulici Vladimira Popovića kod broja 44. Na njega je pucano iz automobila u pokretu, ali je ponovo imao sreće jer su meci promašili vitalne organe na vratu. 

Ovo nije prvi put da je neko htio da likvidira Marka Ljubišu. On je 2009. godine ranjen kod Arene poslije utakmice Partizan - Panatenaikos kada je zadobio ustrelnu ranu u vrat.

IZVOR: BETA, TANJUG, VEČERNJE NOVOSTI,B92

 

Portal Analitika