Fudbal

Stanković spriječio tuču Stramaćonija i Kasana!

KasanoStramacioni
T
uča između trenera Intera Stramaćonija i Antonia Kasana izbjegnuta je zahvaljujući prisebnosti Dejana Stankovića i tim menadžera Kordobe.

Stanković spriječio tuču Stramaćonija i Kasana!
Portal AnalitikaIzvor

Kasano je juče eksplodirao, rasprava sa trenerom Stramaćonijem za koga je tvrdio da je sjajan čovjek i najbolji trener sa kojim je radio je stigla na ivicu tuče. Na putu ka svlačionici se svađa pretvorila u razmjenu psovki, a onda je navodno Kasano želio da se fizički obračuna sa Stramaćonijem.

Skočio je Dejan Stanković, ali i tim menadžer Kordoba, pa su ih nekako razdvojili. "Gazeta" piše da su se čule strašne uvrede sa obje strane.

Danas se očekuje da će obojica biti pozvani na razgovor sa Moratijem, kako bi se situacija smirila, Inter je u teškoj situaciji, sezona im izmiče iz ruku, svakako da će ovakve stvari produbiti krizu.

Morati je rekao da neće smijeniti Stramaćonija ni ako ne izbori Ligu šampiona, a sa Kasanom se razgovaralo o produžetku ugovora. Inter sjutra gostuje na Siciliji, ako izgube Katanija će ih preskočiti na tabeli, a biće interesantno vidjeti hoće li Kasano biti u timu.

Portal Analitika