Abiznis

M:tel: Za nove korisnike 50 odsto popusta na pretplatu

mtel20
O
d danas svi korisnici mobilne telefonije u Crnoj Gori koji prenesu broj u m:tel mrežu i odaberu neki od postpaid paketa iz ponude, dobijaju 50% popusta na pretplatu do kraja ugovorne obaveze, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

M:tel: Za nove korisnike 50 odsto popusta na pretplatu
Portal AnalitikaIzvor

Postpaid ugovor se potpisuje na 12 ili 24 mjeseca. Ugovori se potpisuju uz postpaid pakete: my m:tel 20, my m:tel 30, my m:tel 40, Odaberi 18, Odaberi 36 i Diamond Net, a korisnik uz upola manju visinu pretplate, dobija cjelokupne resurse uključene u pretplatu.

Prenos broja je postupak koji omogućava da korisnik promijeni mobilnog operatora uz zadržavanje starog broja. Pod starim brojem podrazumijeva se i prefiks (067, 069, 063) i ostatak broja od 6 ili 7 cifara.

Prenos broja u 068 mrežu je krajnje jednostavan i besplatan za korisnika! Zahtjev za prenos broja se podnosi u nekoj od 15 poslovnica m:tel-a, u 13 crnogorskih gradova, što se ujedno i smatra Zahtjevom za raskid ugovora sa prethodnim operaterom. Kada korisnik podnese Zahtjev u poslovnici, započeta je procedura prenosa broja i pokrenuti postupak nije moguće obustaviti.

Nakon tri dana od dana predaje Zahtjeva za prenos broja, od Korisničkog servisa m:tel-a korisnik dobija informaciju o odobrenju, odlaganju prenosa ili o razlozima odbijanja Zahtjeva za prenos broja. Ukoliko su ispunjeni svi uslovi za prenos broja, koji su dati u Pravilniku o prenosivosti brojeva, odobriće se Zahtjev i potvrditi ranije definisan datum prenosa.

Kompanija m:tel u okviru svoje strategije fer odnosa sa korisnicima omogućila je svima da kroz Mtel meni aplikaciju (koju mogu preuzeti sa sajta www.mtel.me/mtelMeni ili na Google Play marketu), provjere na kojoj je mreži bilo koji broj iz Crne Gore. Naime, u okviru android aplikacije Mtel meni, na linku Servisi i informacije, odaberu opciju Gdje je korisnik, nakon toga ukucaju broj telefona koji žele provjeriti, i automatski im stiže odgovor koju mrežu koristi dati broj.

Više detalja o ponudi m:tel-a korisnici mogu saznati na sajtu www.mtel.me, ili na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, kao i besplatnim pozivom na broj 1600.

 

Portal Analitika