Muzika

Let ka zvijezdama: 13 takmičara se bori za pet hiljada eura i album

0103laet
U
muzičkoj emisiji „Let ka zvijezdama“, koja se emituje na TVCG svakog ponedjeljka od 20 časova, 13 takmičara bori se za glavnu nagradu – pet hiljada eura i album, na kojem će raditi već priznati crnogorski muzičari.

Let ka zvijezdama: 13 takmičara se bori za pet hiljada eura i album
Portal AnalitikaIzvor

Autor emisije, Ivan Maksimović, za Portal Analitika kaže da će sistem bodovanja, u kojem publika može direktno da spasi jednog takmičara, važiti još samo ovog ponedjeljka, a od naredne emisije će se primjenjivati evrovizijski sistem glasanja.

0103ziri
- Kada dođemo do 12 takmičara, koji će se podijeliti u dvije emisije, glasaće se evrovizijskim sistemom. Sva tri člana žirija i publika će davati od 1 do 6 poena, a onaj koji bude imao najmanji broj bodova napustiće takmičenje. To znači da žiri više nneće nominovati najlošije, objašnjava Maksimović.

On dodaje da, ukoliko se desi da dva takmičara imaju jednak broj glasova, prolazi dalje onaj koji je dobio više poena od žirija, jer, kako kaže, posljednju riječ ipak treba da ima struka.

0103let2
Od ponedjeljka, 4.marta, 13 takmičara bori se za glavnu nagradu: album i pet hiljada eura.

- Pobjednik dobija 5.000 eura i album na kojem će raditi poznati autori poput Zeka iz "Perpera", Vanje Radovanović, Boža Bulatovića, Danijela Alibabića, Sergej Ćetković, Bojana i Zorana iz grupe „Dan poslije“, Goran i Miha iz benda „Crveno i crno“, istakao je Maksimović.

0103ivanFinale se očekuje krajem aprila ili početkom maja, a neće samo pobjednik imati priliku da snimi svoju prvu kompoziciju.

- Mogu da kažem da ima dosta kompozitora koji su raspoloženi da sarađuju sa nama. Već smo dobili ponude da se urade pjesme ne samo za pobjednika, već i za one koje budu u top 3, otkrio nam je autor emisije „Let ka zvijezdama“.

Naredne takmičare možete čuti u ponedjeljak, od 20 časova na TVCG, kada će jedan kandidat ili kanditkinja, napustiti takmičenje.

 

 

 

Portal Analitika