TV / Film

Sindi iz "Modelsa", Ava Karabatić i Toni Montano u Velikom bratu

0103vipvb
Peto izdanje regionalnog rijaliti šou-programa "VIP Veliki brat" uskoro počinje na Televiziji B92, a trajaće mjesec dana, piše Blic.

Sindi iz "Modelsa", Ava Karabatić i Toni Montano u Velikom bratu
Portal AnalitikaIzvor

Producenti su najavili da će novu sezonu upotpuniti najkontroverznije ličnosti iz zemlje i regiona.

Za sumu od 50.000 eura žestoko će se boriti glumica Danica Maksimović, bivša pjevačica grupe „Models“ i kreatorka Ivana Stamenković Sindi, kao i hrvatska starleta i učesnica rijalitija „Survajver“ Ava Karabatić. Mušku postavu predvodiće pjevač Toni Montano, koji važi za čovjeka britkog jezika spremnog da svakom kaže istinu u oči, a posebno iznenađenje biće ulazak nekadašnjeg glumca Vladimira Petrovića, koji je tumačio lik čuvenog Bobe u „Ludim godinama“, a potom i u serijalu „Žikina dinastija“.

- Biće ovo žestoka borba, budući da su karakteri takmičara jako različiti. Svi znamo da Danica Maksimović, koja je svojevremeno priznala da se izliječila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava, koja je poznata kao djevojka zaljubljive prirode, ali i po „biserima“ - kaže izvor Blica, koji je kazao i da će zadaci biti posebno zanimljivi za publiku.

Inače, VIP kuća na Košutnjaku u Beogradu polako se sprema da primi prve stanare. U njoj se, pored tajnih prostorija, nalaziti lift, kuhinja i veliki dnevni boravak koji je predviđen da takmičari provode najviše vremena. Svi učesnici će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu, dok će toalet biti više nego skroman, „kako se takmičari ne bi razmazili“. Jedini dodir sa spoljnim svijetom imaće na terasi, na kojoj se nalazi bazen.

Blic podsjeća da su pobjednici prethodne četiri sezone „Velikog brata“ sa poznatima bili fudbaler Saša - Đani Ćurčić, nikšićka kreatorka Mirjana Đurović Mimi, „vječiti učesnik VB“ Miki Đuričić i glumac Milan Marić, poznat kao Švaba iz filma „Rane“.

Foto: blic.rs

Portal Analitika