Turizam

Njemački magazin „Motorrad abenteuer“ o jedinstvenoj ljepoti Crne Gore

0103Motorrad
Njemački magazin posvećen motociklizmu i avantursitičkim putovanjima, Motorrad abenteuer, u svom izdanju za mart i april objavio je impresivan članak o Crnoj Gori na deset strana, pod naslovom „Schwarze berge“ (Crne planine), saopšteno je iz PR službe Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Njemački magazin „Motorrad abenteuer“ o jedinstvenoj ljepoti Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Autor članka je Ralf Zobec, koji je motorom obišao Crnu Goru i tu, kako je napisao, otkrio „jedinstvenu prirodu i planinske staze“.

Članak obiluje opisima prirodnih ljepota Crne Gore, od snijegom pokrivenih vrhova planina, do rijeka i jezera. Autor dokumentuje svoje putovanje kroz Crnu Goru, koje je započeo na Žabljaku, a nastavio kroz kanjone Tare, Pive i Sušice. Staze pogodne za obilazak motorom su detaljno opisane, kao i atraktivne lokacije koje se usput mogu vidjeti. Uz brojne fotografije i korisne informacije, predstavlja preporuku potencijalnim turistima iz ove ciljne grupe.

Renomirani magazin Motorrad abenteuer izlazi u tiražu od 70.000 primjeraka i odličan je vodič brojnim ljubiteljima turizma na dva točka u Njemačkoj.

U Njemačkoj, u kojoj je Crna Gora do skoro bila prepoznata isključivo kao kupališna destinacija sa ponudom „sunca, mora i pijeska“, primjetan je sve veći interes za posebne segmente ponude koji privlače ciljne grupe, kao što su ljubitelji istraživanja, aktivnosti u prirodi i avanturističkih tura. Za pobornike motociklizma iz cijelog svijeta, put od Plužina do Žabljaka preko Trse predstavlja jedinstvenu atrakciju.

Portal Analitika