Politika

BRALIĆ: Za SDP Vujanović ne postoji na glasačkom listiću

0103izetbralic
Za SDP, Filip Vujanović ne postoji na glasačkom listiću, zbog neustavnosti njegove kandidature, kazao je za Vijesti poslanik i šef rožajskog odbora Socijaldemokratske partije Izet Bralić.

BRALIĆ: Za SDP Vujanović ne postoji na glasačkom listiću
Portal AnalitikaIzvor

- Crna Gora nakon više od 20 godina parlamentarnog života zaslužuje i traži nove ličnosti za novo vrijeme i izazove koji su pred nama. Dosadašnja dešavanja su uvijek pred građane stavljala izbor manjeg zla. Prvi put Crna Gora na poodmaklom evropskom putu ima priliku da napravi iskorak, da bira boljeg od ponuđenih kandidata. A i prema Kuranu, i prema Bibliji, građanin je uvijek obavezan da bira bolje za svoje potomstvo - rekao je Bralić.

On pojašnjava da bi pobjeda Rada Bojovića bila doprinos u učvršćivanju državnosti Crne Gore i "doprinos pobjedi nad savremenim oblicima fašizma".

- Crnoj Gori, manjinskim narodima i demokratskim procesima, ne prijeti nikakva opasnost od pobjede Miodraga Lekića. Naprotiv, pobjeda nekog od nezavisnih kandidata bila bi snažna poruka Evropi da smo dostojni članstva u EU - ističe Bralić i dodaje da bi se time pokazalo i da smo "kadri da sami u svojoj kući mijenjamo stvari na bolje".

Portal Analitika