Fudbal

Vučinić: Volio bih da dođe Jovetić

VucinicJuve3
N
apadač Juventusa Mirko Vučinić ne razmišlja o odlasku iz Torina, a volio bi da mu saigrač u klubu bude zemljak Stevan Jovetić.

Vučinić: Volio bih da dođe Jovetić
Portal AnalitikaIzvor

"Igramo zajedno u reprezentaciji, volio bih da tako bude i u Juventusu, jer se radi o mom zemljaku i fantastičnom fudbaleru. Ipak, Bepe Marota i Fabio Paratiči su ljudi u klubu koji se bave transferima. Odluka je na njima. Što se moje budućnosti tiče, ne zamaram se previše oko toga. Idem dan po dan, ali srećan sam u Torinu. Ni odlazak u Englesku me ne zanima", rekao je Vučinić.

Torinska ekipa trenutno vodi na tabeli Serije A sa šest bodova više od Napolija. Dva tima u petak će odigrati derbi na stadionu San Paolo.

"Taj meč neće riješiti šampionsku trku. Takodje, uvijek je teže u drugom dijelu sezone, jer tada i timovi koji se bore za opstanak pružaju mnogo više i svaki meč je težak. Znam kakva nas atmosfera čeka na stadionu u Napulju, ali se ne brinem zbog toga", zaključio je crnogorski reprezentativac.

On je u dosadašnjem toku sezone odigrao 32 utakmice i postigao 10 golova. Vučinić je svojevremeno bio na listi želja Mančester Junajteda, ali je u ljeto 2011. godine iz Rome ipak prešao u Juventus.

Portal Analitika