Politika

DANILOVIĆ: Đukanović je političko poniženje Crne Gore, pa bilo ili ne sposobne opozicije

okdanilovic
Šef Centralnog izboprnog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, Goran Danilović napisao je na svom Fejsbuk profiliu da je predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović politički dinosaurus.

DANILOVIĆ: Đukanović je političko poniženje Crne Gore, pa bilo ili ne sposobne opozicije
Portal AnalitikaIzvor

Reagujući na stav Đukanovića izrečen u Nikšiću da opozicija nije alternativa, Danilović je kazao da taj stav dolazi od čovjeka koji je političko poniženje Crne Gore.

- Treba stvarno biti politički dinosaurus i "imati" obraz kao đon pa izjaviti ono što je saopštio Milo Đukanović "da je opozicija nesposobna" i da nije alternativa. A za šta je sposoban premijer najbolje govore objavljeni snimci. Svako bi se stidio - svako ali ne i on. Milo Đukanović je političko poniženje Crne Gore, pa bilo ili ne sposobne opozicije, napisao je Danilović.

On je napisao da se nastavlja, svakodnevno, bestijalna, užasavajuća i ponižavajuća saga u režiji Mila Đukanovića.

- Neka misli ko šta hoće ali i mi, ovakvi kakvi smo, raspamećeni i sjenkom uplašeni narod, kaznićemo ovu vrstu zločina nad našom budućnošću. Boli, ipak, pomisao da su funkcioneri DPS-a toliko ogrezli da niko nema snage da kaže dosta. dosta za ime boga. Najstrašnije od svega je što potpredsjednik DPS-a i "Predsjednik Crne Gore" Filip Vujanović kukavički ćuti i ne primjećuje skandale vlastite stranke. Sve će ovo proći i ubrzo doći dan da živimo približno normalnom svijetu i ljudima.

Ostaće, međutim, svjedočanstva iz užasnih vremena - naših vremena. Priče o zapošljavanju, o socijali, o poplavama, o pripravnicima, užasnije su, nekud morbidnije, od šverca droge i duvana. A i taj šverc je djelo Mila Đukanovića uz prećutnu, licemjernu saglasnost njegovog potpredsjednika. Ipak, ipak... I u DPS-u ima dovoljno običnih ljudi koji će dići ruke od svijeta laži koji režira jedan čovjek. Ima, poznajem ih. Živjećemo i mi kao ljudi, zaključio je Danilović.

 

 

Portal Analitika