Turizam

37. Sajam namještaja i 7. Sajam umjetnina - Art Expo

sajam28
J
adranski sajam otvara proljećnu sezonu izložbi 37. izdanjem Sajma namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, koji će se održati od 27. do 31. marta 2013. godine, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

37. Sajam namještaja i 7. Sajam umjetnina - Art Expo
Portal AnalitikaIzvor

Sajam namještaja je u svoje gotovo četiri decenije postojanja izrastao u najznačajniju manifestaciju prodaje i prezentacije namještaja u Crnoj Gori. Mjesto je susreta izlagača iz Crne Gore i regiona, koji posredstvom sajamske platforme ostvaruju značajne promotivne i prodajne rezultate, i kupaca, koji će upravo u ovom terminu donositi konačne odluke o kupovini, u skladu sa povoljnostima koje izlagači ovom prilikom tradicionalno obezbjeđuju. To je naročito važno u kriznom periodu za ekonomiju, o čemu svjedoči i interesovanje izlagača i posjetilaca Sajma.

U istom terminu biće održan i 7. Sajam umjetnina - Art Expo, izložba umjetničkih galerija, antikvara, samostalnih umjetnika, izdavačkih kuća i domaće radinosti, što će svakako upotpuniti estetski doživljaj publike. Praktičnost, funkcionalnost i estetika ponude na Sajmu dobijaju još jednu dimenziju, koja stambeni prostor pretvara u topao porodični dom.

Potrebe kupaca koji intenzivno investiraju u opremanje prostora u pripremi turističke sezone, ili opremanje porodičnih stambenih prostora, uz raznovrsnu ponudu i cjenovne rangove se na najbolji način mogu zadovoljiti tokom sajamskih dana, na jednom mjestu. Jednostavnije, brže, efikasnije, uz manje utrošenih sredstava, kupci su u prilici donijeti odluke koje će sačuvati njihov budžet. Jednako važno, bitno smanjuju stres prilikom kupovine koja će u dužem periodu dati pečat njihovom životnom ili radnom prostoru. Na taj način Sajam namještaja vremenom je postao porodični događaj i mjesto lijepih uspomena.

U susret izložbi, izlagači su u prilici iskoristiti značajne povoljnosti koje nudi Jadranski sajam, koji omogućavaju da u poslovnoj atmosferi, uz kvalitetan nastup, širok asortiman i dobro odmjerene cijene, u prisustvu velikog broja zainteresovanih kupaca za kratko vrijeme postignu dobre poslovne rezultate, uz manje uloženog napora u odnosu na ostale kanale prodaje i promocije.

Imajući sve ovo u vidu, na Jadranskom sajmu je u pripremi još jedna u nizu uspješnih manifestacija. Iskoristite priliku i budite njen dio. Više informacija možete dobiti na www.adriafair.co.me .

Portal Analitika