Politika

ĐUKANOVIĆ: Pozitivna CG je partija prevare

252milo
P
redsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, kazao je na predizbornom skupu DPS u naselju Rastoci, u Nikšiću na promotivnom skupu koalicije „Za evropski Nikšić-Milo Đukanović“, da je očigledno da je „mala vajda od konkurencije“ i podsjetio na vjerodostojnost ranijih navoda i ocjena da je „Pozitivna Crna Gora partija prevare“, piše današnja Pobjeda.

ĐUKANOVIĆ: Pozitivna CG je partija prevare
Portal AnalitikaIzvor

- Konkurencija se gotovo pasionirano bavi nama, a kada mi nemamo grešaka onda pokušavaju vrlo napadno, čak do granica gluposti, kreirati skandale koji bi trebali da proizvedu posljedicu i da građani Crne Gore okrenu leđa DPS-u. Međutim, kad god to urade, učine to u našu korist - kazao je Đukanović.

On je podsjetio na svoje riječi i stavove iz predizborne kampanje uoči oktobarskih parlamentarnih izbora.

- Govorio sam da je Pozitivna Crna Gora partija prevare, koja pokušava da odvoji dio procrnogorskog biračkog tijela i da ga doda na anticrnogorski tas Demokratskog fronta i vidjeli smo što se dogodilo. Dakle, svaki poziv na tu priču samo je potvrda vjerodostojnosti naših ocjena i najava. Sad su kao veliku senzaciju prenijeli sadržaj naše rasprave sa sjednice Predsjedništva DPS-a, gdje otkrivaju kako sam kazao da u Željezari imamo politički problem, zato što tamo nemamo sindikalca koji vodi radnike, već politički obojenog čovjeka pod plaštom opozicionara.

Jasno je i u tom slučaju imamo usaglašavanje forme i suštine. Danas imamo čovjeka koji djeluje sa pozicija partije koja je anticrnogorska, u kojoj su perjanice oni koji su tražili da nam se zabrani pravo na referendum, oni koji su najavljivali ekonomski, politički i svaki drugi slom CG i kojima se sam politički angažman svodi na to da pokušavaju da kastigaju. Nažalost, sve se obistinilo - istakao je Đukanović.

 

Portal Analitika