Region

Ana Nikolić saslušana zbog ubistva Dejana Milačića

anaNikolic28
P
op pjevačica Ana Nikolić saslušana je juče u beogradskoj policiji. Povod za iskaz dat inspektorima, je nedavno ubistvo Cetinjanina Dejana Milačića, zvanog „Džin“ (35), koji je bio njen tjelohranitelj, pišu „Večernje Novosti“.

Ana Nikolić saslušana zbog ubistva Dejana Milačića
Portal AnalitikaIzvor

Pjevačica se, kako „Novosti“ saznaju, u prostorijama PU Beograd, pojavila oko podneva. Ona je u policiju došla po pozivu, kao jedan od mogućih svjedoka, koji bi mogao da pomogne u rasvjetljavanju Milačićevog ubistva, s obzirom na to da ga je poznavala i sa njim poslovala duže vrijeme. Nikolićeva se nije dugo zadržala u policiji, a kako „Novosti“ nezvanično saznaju, svojim iskazom nije previše pomogla operativcima MUP-a.

Cetinjanin Dejan Milačić ubijen je 15. februara, iz zasjede, sa pet metaka u glavu, u Ulici Matice srpske 59, u beogradskom naselju Mirijevo. Za napadačem policija i dalje intenzivno traga, ali i provjerava moguće motive Milačićevog ubistva. Takođe, u dosadašnjoj istrazi, saslušano je i više svjedoka, među kojima je i supruga ubijenog - Ana, koja u trenutku kada je Milačić stradao, nije bila u Beogradu, već u Crnoj Gori.

Motiv zbog kojeg je Milačić likvidiran još uvijek nije otkriven. Međutim, policija sumnja da je eventualni razlog zbog čega je ubijen, njegov sukob sa izvjesnim Milom Beladom sa Cetinja, koji je rezultirao tamošnjim incidentom i pucnjavom. Ima, međutim, indicija da je Milačić ubijen i zbog svojevremenog sukoba sa jednom navijačkom grupom „Crvene zvezde“ iz Novog Beograda. Ovim se ne okončava lista osumnjičenih. Tu su i ljudi sa kojima se Milačić, za doček Nove 2013. „zakačio“ na beogradskom splavu „Bolivud“. Navodno, Milačić je tom prilikom bio inicijator tuče na splavu, zbog kojeg je bio prekinut i nastup Ane Nikolić.

Operativci beogradske policije ne isključuju ni mogućnost da je Milačićevo ubistvo naručeno kao opomena bivšem momku Ane Nikolić, visokorangiranom pripadniku narko-klana odbjeglog Darka Šarića, Rodoljubu Raduloviću, da „pazi što priča“. Jer, iako je njihova burna veza okončana, navodno, Radulović je i dalje „mnogo vezan za pjevačicu i još brine za njenu sigurnost“.

 

Portal Analitika