Fudbal

Iker saigračima: Ponovite ovo u Mančesteru!

Kasillja22
E
kipa Žozea Murinja domogla se finala Kupa Kralja nakon trijumfa nad Barselonom na "Nou Kampu" rezultatom 1:3 a već u subotu je na programu novi "El Klasiko" koji se igra za bodove.

Iker saigračima: Ponovite ovo u Mančesteru!
Portal AnalitikaIzvor

Kako je šampionska trka u Primeri lišena bilo kakve neizvjesnosti Iker Kasiljas smatra da se treba fokusirati na predstojeći revanš meč osmine finala LŠ koji Kraljevski klub igra u Mančesteru naredne neđelje.

"Moramo ovakvu partiju da ponovimo u Mančesteru. U istoj smo situaciji kao i pred gostovanje Barseloni jer je na 'Bernabeu' bilo 1:1 pa je na nama da postignemo gol a da probamo da sačuvamo svoju mrežu. Mančester Junajted je kvalitetan tim koji će znati kako da nas dočeka ali je na nama da igramo kao protiv Barselone na 'Old Trafordu'" kazao je Kasiljas.

Kasiljas će još mjesec dana odsustvovati sa terena zbog preloma kostiju lijeve šake pa nema sumnje da je njegova želja da se Real plasira u četvrtfinale LŠ ogromna jer bi na taj način do kraja sezone dobio priliku da odigra barem još dva meča u elitnom takmičenju.

Portal Analitika