Društvo

Uhapšen maloljetnik zbog sumnje da je opljačkao kladionicu

HapsenjeHuligana
Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Područna jedinica Podgorica su rasvijetlili tri teške krađe i danas 27. februara 2013. godine podnijeli izvještaj protiv E.G. (16), trenutno nastanjenog u Podgorici, zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuta krivična djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen maloljetnik zbog sumnje da je opljačkao kladionicu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, E.G. je, kako se sumnja, 20. februara 2013. godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu V.I. iz Podgorice, na način što joj je dok se kretala ulicom Vojislavljevića u Podgorici, prišao s leđa sa još dva lica i iz ruku joj istrgao torbu u kojoj se nalazio novac, mobilni telefon i lična dokumenta. Nakon toga E.G. se, kako se sumnja, sa licima u čijem je društvu bio udaljio sa lica mjesta zaprežnim vozilom.

Policija je pronašla otuđene predmete i uz potvrdu ih vratila oštećenoj.

Prethodno je E.G., kako se sumnja, u noći između 16. i 17. januara 2013. godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu V.M. iz Podgorice, iz čijeg je vozila koje se nalazilo u podzemnoj garaži u ulici 27. Marta u Podgorici, otuđio više komada alata, prethodno polomivši staklo na vratima vozila.

E.G. se sumnjiči za još jedno krivično djelo teška krađa počinjeno u noći između 11. i 12. januara 2013. godine, na štetu kladionica “Williams”, koja se nalazi u ulici R.Burića u Podgorici. On je, sumnja se, počinio pomenuto krivično djelo na način što je po dolasku do navedene kladionice, u društvu sa još jednim licem, uz upotrebu kliješta polomio katanac na vratima kladionice, a potom staklo na vratima i ušao u unutrašnjost, odakle je, otuđio novac.

Policija je osvim događajima obavijestila nadležnog državnog tužioca.

Od E.G. su u prisustvu roditelja prikupljena obavještenja na okolnosti događaja.

 

Portal Analitika