Fudbal

Baloteli naručio izdradu sopstvene statue u prirodnoj veličini!

BaloteliStatua
M
ario Baloteli je riješio da ode korak dalje u veličanju svoje fudbalske pojave: naručio je sopstvenu statuu u prirodnoj veličini, koju planira da drži u kući u Breši.

Baloteli naručio izdradu sopstvene statue u prirodnoj veličini!
Portal AnalitikaIzvor

Milanov napadač koji je u utorak kažnjen sa 10.000 eura zbog nepristojnog poteza u gradskom derbiju (1:1), kada je na uvrede Interovih navijača na rasnoj osnovi odgovorio hvatanjem za međunožje, riješio je da uljepša svoj dom na neuobičajeni način.

"Već sam dobio posao, ali nikada nijesam sreo Balotelija pa ću morati da radim uz pomoć njegovih fotografija. Dobio sam ih nekoliko, ali Mario zahtjeva da bude ovekovječen u pozi koja pokazuje da je dao gol, a na kojoj će se vidjeti i njegovi mišići kao i izraz lica koji pokazuje prkos", rekao je umjetnik Livio Skarpela, naglašavajući da će njegov rad biti mješavina klasičnog i modernog, te da će koristiti platinu i bronzu, dok će Balotelijeve oči biti napravljene od kamena.

Italijanski mediji su ubijeđeni da će statuta biti vjerni prikaz čuvene poze "Super Marija" nakon što je Njemcima dao gol u polufinalu Evropskog prvenstva 2012. (Blicsport)

Portal Analitika