Fudbal

Murinjo na konferenciju poslao povrijeđenog Kasiljasa!

KasiljasReal88
Ž
oze Murinjo je još jednom dokazao da je specifičan. Trener madridskog Reala poslije plasmana u finale Kupa kralja nije došao na konferenciju, već je kao zamjenu poslao kapitena Ikera Kasiljasa koji je već izvjesno vrijeme povrijeđen.

Murinjo na konferenciju poslao povrijeđenog Kasiljasa!
Portal AnalitikaIzvor

- Odlučili smo da je sada pravo vrijeme da se pojavi kapiten. Svjesni smo da nećemo da osvojimo titulu, ali nam to daje prostora za odmor u nastavku sezone. U utakmici kupa Barselona nije bila dobra kao i Real, a ključni igrač bio je Kristijano Ronaldo - kazao je golman Reala i dodao da je Barsa taktički nadmudrena.

- Kristijano je još jednom dokazao koliko je važan za Real. On je u stvari najvažniji igrač, što dokazuje u svakom "El Klasiku" - zaključio je Kasiljas i nagovijestio da bi želio da Portugalac ostane u Madridu, s obzirom na spekulacije o odlasku - Da li će ostati u klubu zavisi od dogovora sa čelnicima, ali za nas bi to bila velika radost.

Prvenstveni "El Klasiko" na programu je u subotu u 16 časova. Razlika između vodeće Barselone i trećeplasiranog Reala je 16 bodova. Barsa ima 68, Real 52, dok je između njih Atletiko Madrid sa 56 poena.

Portal Analitika