Zabava

“Mondaine models“ u potrazi za novim licima

volite20zelenoko
M
odna agencija “Mondaine models“, poznata po modnim događajima „Fashion connection“, „Pal Zileri“, „Fashion show Bar“ i „Dvije ure modne torture“, i ovog proljeća u potrazi je za novim licima kojima  će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu.
“Mondaine models“ u potrazi za novim licima
Portal AnalitikaIzvor


“Mondaine models“, koja će u aprilu održati 11. Fashion connection, objavljuje kastinge za upis četvrte generacije u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori, „Catwalk school by Mondaine models“.



Kastinzi će se održati u Niksiću 2. marta u 12 sati u Sportskom centru, Podgorici 2. marta u 17sati u kafeu Buzz u tržnom centru „Bazar“. U Baru, 3.marta u 12 sati u Domu kulture, a u Budvi 3.marta u 17sati u Akademiji znanja.



Glavni cilj programa je, kako kažu u ovoj modnoj agenciji, edukacija omladine kroz školu manekenstva, koncipiranu da polaznicima, osim bazičnog manekenskog znanja, omogući razvoj i podizanje svijesti o značaju obrazovanja i zdravih stilova života.



Stalni predavači će biti

Nataša Đurović

,

Jelena Trninić

i

Vesko Ninković

-

Džaja

.



Stipendisti škole će biti izabrani već na kastinzima. Njima će, nakon dvomjesečne obuke, biti pružena prilika da debituju na revijama u okviru 11. Fashion connection-a planiranom za 26. i 27. april tekuće godine.

Portal Analitika