Abiznis

Ukazati na prednosti terminalskih kapaciteta u Baru

barok
M
enadžment kompanije Kontejnerski terminal i generalni tereti Bar sa izvršnim direktorom Andrijom Radusinovićem organizovao je radni sastanak sa agentima i špediterima koji posluju u sistemu logistike i transporta u Crnoj Gori. Konstatovano je da je vizija dugoročnog uspjeha bazirana na kapitalnim infrastrukturnim projektima, autoputu i rekonstrukciji željezničke mreže, ali i na povećanju operatibilnosti terminalskih manipulacija sa različitim vrstama tereta.
Ukazati na prednosti terminalskih kapaciteta u Baru
Portal AnalitikaIzvor


Kako se navodi u saopštenju dostavljenom

Portalu Analitika

, sastanku su prisustvovali direktori i predstavnici 30 uglednih kompanija sa ciljem da se regionalno pozicioniraju i kreiraju aktivne poslovne odnose u segmentu unapredjenja poslovnog ambijenta.



Ocjenjeno je da tržište i impulsi sa tržišta ukazuju na kontinuirane promjene sa prisustvom globalnih proizvodjača, distributera i operatora u transportu, gdje moramo i možemo biti prisutni i dostaviti svoje konkretne prednosti na logističkom pravcu prema Baru.



Takođe, konstatovano je da je vizija dugoročnog uspjeha bazirana na kapitalnim infrastrukturnim projektima, autoputu i rekonstrukciji željezničke mreže, ali i na povećanju operatibilnosti terminalskih manipulacija sa različitim vrstama tereta.



Ključni navod radnog sastanka je usmjeren na tržište i strateški važan zajednički nastup u regionu prvenstveno u Srbiji, Kosovu, Makedoniji i BIH , gdje potencijalno postoje interesi za korišćenje skladišno - terminalskih kapaciteta u većem obimu od postojećih, kaže se u saopštenju.


Portal Analitika