Društvo

Bojanić podnosi krivičnu prijavu protiv Vukčevića

26mladenbojanicok
P
oslanik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić najavio je danas da će podnijeti krivičnu prijavu protiv kolege iz Demokratske partije socijalista Zorana Vukčevića, zbog prijetnji izrečenih na sjednici Odbora za ekonomiju.

Bojanić podnosi krivičnu prijavu protiv Vukčevića
Portal AnalitikaIzvor

Bojanić je kazao da je, preslušavanjem snimka sa sjednice Odbora, nedvosmisleno utvrđeno da je Vukčević rekao da će mu "otkinuti glavu ako ga još jednom pomene", nakon što je poslanik Pozitivne insistirao da se raspravlja o inicijativi da Vukčević i njegov partijski kolega Zoran Jelić podnesu ostavke zbog afere Snimak.

Bojanić je kazao da u međuvremenu nije bilo izvinjenja, niti reakcije kluba poslanika DPS-a.

On je pojasnio da je, na njegov zahtjev, predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić uvrstio tu temu u dnevni red sjednice Kolegijuma.

„Međutim, ništa se nije desilo, ostalo je na tome da treba sačekati još malo, da se to utvrdi. Ne znam šta ima da se utvrđuje u vezi sa njegovom izjavom, potpuno je jasna“, rekao je Bojanić.

On je kazao da će krivičnu prijavu protiv Vukčevića vjerovatno podnijeti sjutra.

„Krivokapić je pokušao, a i ja sam prvo tražio da se to riješi unutar Skupštine. Međutim, nije bilo njihove reakcije i jasno je da ne postoji volja da se reaguje, tako da ću najvjerovatnije sjutra podnijeti krivičnu prijavu“, kazao je Bojanić.

On je naglasio da od Vukčevića i dalje očekuje da podnese ostavku.

(foto:slobodnaevropa.org)

 

Portal Analitika