Svijet

Nakon 10 godina ponovo sa svojim psom

2602pas
N
akon višegodišnjeg razmišljanja o tome šta se desilo njegovom starom psu, Džejmi je odlučio da nabavi novog. Ubrzo potom, naletio je na psa „sa najdužim ušima i najvećim srcem“.

Nakon 10 godina ponovo sa svojim psom
Portal AnalitikaIzvor

Džejmi Karpenter ni u snovima nije mogao da zamisli da će ga posjeta internet stranici za usvajanje pasa spojiti sa njegovim nikad prežaljenim ljubimcem za kog deset godina nije znao gdje je i kako je nestao.

Prema pisanju sajta abcnews, nakon deset godina razmišljanja o sudbini svog psa, Džejmi je odlučio da nabavi novog.

Prilikom posjete internet stranicama sa oglasima za usvajanje ljubimaca, zainteresovala ga je trinaestogodišnja kuja. Iako oglas nije imao fotografiju, privukao ga je opis kako se radi o starijem psu sa „najdužim ušima i najvećim srcem“ koji uprkos godinama novom vlasniku muže da pruži još mnogo toga.

Opis ga je podsjetio na njegovu Džindžer. Kontaktirao je organizaciju koja je objavila oglas i nakon što je dobio nekoliko fotografija – znao je da je to njegova ljubimica.

Kako je pas završio u skloništu za životinje? Za to je kriva njegova bivša supruga koja je psa bez njegovog znanja odnijela u sklonište. Udomio ga je stariji bračni par koji ga je prošle godine vratio tamo gdje završavaju neželjeni psi.

Sada, nakon 10 tužnih godina, Džindžer je ponovo sa svojim pravim vlasnikom.

Portal Analitika