Politika

Vujanovićeva kampanja kreće 1. marta iz Bara

252Filip-Vujanovic
Na sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, razmatrana su pitanja koja se tiču priprema za lokalne izbore u Nikšiću i Andrijevici, zakazanim za 09.mart 2013.godine.

Vujanovićeva kampanja kreće 1. marta iz Bara
Portal AnalitikaIzvor

Predsjedništvo je takođe razmotrilo i plan kampanje predsjedničkog kandidata DPS-a Filipa Vujanovića i saglasilo se da ona počne u petak, 01.marta 2013.godine. Za prvi grad koji će Filip Vujanović posjetiti odabran je Bar, a kampanja će biti neposredna i fokusirana na direktni kontakt sa što većim brojem građana, kako bi imali priliku da se sretnu sa predsjednikom Crne Gore i upoznaju njegov program koji će, kao i čitava politika DPS-a, biti usmjeren na poboljšanje uslova života svih građana saopšteno je Portalu Analitika nakon sjednice Predsjedništva DPS-a. Tokom kampanje će biti samo nekoliko većih promotivnih skupova, a predsjednički kandidat DPS-a  biće posvećen ličnom kontaktu sa građanima i, kao u svim dosadašnjim kampanjama DPS-a, širenju pobjedničkog duha. Formiran je Centralni izborni štab, na čijem čelu je predsjednik DPS-a Milo Đukanović.

Predsjedništvo DPS-a razmotrilo je i posljednje istupe predstavnika opozicije u vezi sa objavljenim snimcima sa sjednica Glavnog odbora i Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS-a. Konstatovano je da su ovo uobičajeni istupi, u kojima opozicija traži alibi za još jedan neminovan politički poraz koji im predstoji na lokalnim izborima u Nikšiću i Andrijevici i na predsjedničkim izborima. Sasvim je jasno da se, kao i mnogo puta ranije, selektivno i nedobronamjerno bave DPS-om, sa primarnim ciljem da diskredituju politiku evroatlantskog i evropskog puta Crne Gore, posebno politiku priključenja NATO-u, čiji je vodeći zastupnik i promoter upravo Demokratska partija socijalista. Bez obzira na sve slične pokušaje i izazove, DPS će ostati istrajna u sprovođenju politike koja je usmjerena brigu i stvaranje boljih uslova za život svih građana Crne Gore, te na dostizanje evropskih i evroatlantskih standarda kaže se u saopštenju izdatom nakon sjednice Predsjedništva DPS-a.

Portal Analitika