Ostalo

Đoković: Igrao bih protiv Bono Voksa na šljaci

bonoDjole
N
ajbolji teniser svijeta Novak Đoković u Dubaiju spreman čeka početak turnira, a prije prvog meča otkrio je novinarima jednu neobičnu želju - volio bi da sa poznatim pjevačem „U2” Bonom Voksom odmjeri snage na šljaci u Monte Karlu.

Đoković: Igrao bih protiv Bono Voksa na šljaci
Portal AnalitikaIzvor

- Izazvao bih Bono Voksa na šljaci u Monte Karlu. Znam da živi blizu Monaka. Nijesam imao prilike da ga sretnem, ali ako se to desi sigurno ću mu predložiti da odigramo partiju tenisa - rekao je Novak javnosti.

U protekle tri nedjelje Đoković je bio dosta angažovan i van terena.

- Nemoguće je da ništa ne radim i kad sam slobodan. Jednostavno imam previše energije i ne mogu da mirujem. Slobodno vrijeme sam iskoristio da budem nedjelju dana u Srbiji sa porodicom i da se posvetim dobrotvornom radu. Bio sam i u Milanu na meču Lige šampiona, a posjetio sam i Njemačku, tačnije sjedište „Adidasa” - rekao je Đoković.

Srpski teniser kaže da je spreman pred turnir u Dubaiju i da se mentalno osjeća jače nego 2012.

- Mentalno se osjećam opuštenijim nego što sam bio na početku prošle sezone, kada sam pred imao zadatke poput odbrane tri gren slem titule i prvog mjesta na ATP listi. - Naučio sam lekciju i shvatio kroz kakvo sam iskustvo, u stvari, prošao i sada sam spreman za nove izazove.

Večernje Novosti

Portal Analitika