Društvo

Škerovići opet na slobodi, Bulatović prijavio da je droga njegova?!

22skerovici22
R
ajko Škerović i njegov sin Pavić pušteni su da se brane sa slobode, jer nakon saslušanja sudija za istrage Miroslav Bašović nije našao osnova da im odredi pritvor. Portalu Analitika su potvrđene informacije koje je ranije danas prenijela TV Vijesti, da se Veljko Bulatović iz Bara prijavio policiji kazavši da je droga koja je pronađena u hotelu "Peđa" čiji je vlasnik Pavić Škerović, zapravo njegova. Bulatović se nalazi kod nadležnog tužioca u Podgorici.

Škerovići opet na slobodi, Bulatović prijavio da je droga njegova?!
Portal AnalitikaIzvor

Škeroviće su juče uhapsili Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala. Nedugo zatim pušteni su na slobodu, jer im barski tužilac nije odredio pritvor, uprkos tome što je u njihovim objektima pronađena ogromna količina novca, droge i oružja.

Pošto su gotovo svi mediji objavili da su Škerovići već na slobodi, oni su kasno sinoć ponovo uhapšeni nakon konsultacije samog vrha MUP-a i Višeg državnog tužilaštva. Njima je kasno sinoć trebalo da bude određen pritvor.

Škerovići su uhapšeni nakon što je policija pretresla njihova skladišta, hotel i stanove u Baru - gdje je pronašla veću količinu kokaina, heroina, zlata, oružja i novca, za koji se vjeruje da je stekli na nelegalan način.

sinSkerovic22

“Pretresom stana i drugih prostorija pronađeni su i oduzeti novac - 181.150 eura, 33.530 američkih dolara i 3.890 švajcarskih franaka”, saopšteno je iz policije šta je sve nađeno kod Rajka Škerovića.

Od starijeg Škerovića, kako je saopšteno, policija je oduzela i džip “hamer” bez registarskih oznaka, a u stovarištu njegove firme na izlazu iz Bara ka Ulcinju pronađene su tri puške, tri pištolja, više komada municije različitog kalibra, za koje nije pokazao oružne listove, ali i 20 zlatnika, više ručnih satova i nakita.

Tokom pretresa stana i apartmana hotela “Pedja” u samom centru Bara, koji je u vlasništvu Škerovićevog sina Pavića, pronađeno je 47 PVC kesica sa 45,7 grama kokaina, 15 PVC kesica sa 61,7 grama heroina, dok su dva grama marihuane i pištolj bez oružnog lista našli u njegovom stanu.

Portal Analitika