Zabava

Vole se kao prvog dana

2202-Goldi-i-Rasel-2
T
rideset godina kasnije, Goldi Hon i Kurt Rasel sijaju od sreće i sa istim žarom se gledaju i vole, što nije baš karakteristično za holivudske parove, posebno što se nikada nisu vjenčali – prenosi portal RTS.rs.

Vole se kao prvog dana
Portal AnalitikaIzvor

Poznato je da holivudske veze, bilo bračne ili vanbračne, ne opstaju dugo. Međutim, romansa između glumice Goldi Hon i njenog partnera, takođe glumca, Kurta Rasela još uvijek traje, i poslije 30 godina, ističe Dejli mejl.

Poznati holivudski par blistao je po slijetanju na aerodromu u Los Anđelesu nakon povratka sa jednog od njihovih čestih putovanja.

- Preplanula glumica, u džinsu i ogrtaču, čija je prepoznatljiva plava kosa lepršala, izgledala je mnogo mlađe. I zaista, teško je povjerovati da Goldi ima 67 godina. Rasel (61) nije mogao da skine sa lica osmjeh zadovoljstva dok su se, pred paparacima, spremali da krenu kući – stoji na portalu RTS.rs.

Honova je svojevremeno je kazala da Kurt i ona nikada nisu vidjeli nijedan razlog zašto bi se vjenčali.

„Perfektno nam je bez braka“, izjavila je 2007. godine za australijski magazin Woman's Day.

„Već se osjećam posvećeno, a zar nije baš to cilj braka? Tako da, dok god se budem osjećala odano, iskreno, brižno i budem voljela, super nam je.“

Ona je dodala: „Finansijski smo nezavisni jedno od drugog, oboje smo bogati. Djecu smo odgajili briljantno, sjajni su ljudi. Odradili smo odličan posao i stvarno nismo morali da se vjenčamo da bismo to uradili“.

Foto: preuzeto sa – rts.rs

2202Iz-filma-pre-29-godina

Portal Analitika