Društvo

Sjutra nastavak akcije ugradnje novih brojila

21brojilaugradnjaok
D
jelovi nekoliko opština sjutra će biti više sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na elektromreži, najavljeno iz Elektroprivede Crne Gore. Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Sjutra nastavak akcije ugradnje novih brojila
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će se nova brojila ugrađivati u Park šumi. Nova brojila dobiće ulica Prve Bokeljske Brigade 40, 42, 44, 48 u Herceg Novom, dok će se u barskoj opštini ugrađivati na lokaciji Pjaca i u Bjelići bb. Takođe, barski restoran Turist sjutra neće imati struju od 13 do 15 časova.

Nova elektronska brojila će se ugrađivati u Tivtu u Rahovićima bb, i zgradama solidarnosti u tom naselju.

U Ulcinju će nova brojila dobiti potropači u mjestu Pinješ.

Zbog radova na dalekovodu Ponari-Virpazar bez struje od osam do 18 sati biće selo Vranjina, Crpna stanica i manastir Sveti Nikola.

Radovi će se izvoditu na trafostanici Veleta, pa će u terminu od osam do 15 sati bez napajanja energijom ostati potrošači iz naselja Valeta u Danilovgradu.

Od osam do 16 sati, bez napajanja strujom ostaće Gornji Zagarač i Povrhpoljina. U istom terminu će zbog radova bez napajanja ostati naselje Zagreda u danilovgradskoj opštini.

Sjutra će u terminu od deset do 14 sati bez napajanja strujom ostati potrošači koji se napajaju sa trafostanice broj 107 - Otašević u Nikšiću.

Zbog radova u trafostanici Dumidran od deset do 16 sati, bez struje ostaće potrošači u naseljima Dumidran i Komati u Tivtu.

Portal Analitika