Fudbal

Mediji: Harakiri lopte, Mesi nestao

MessiBlamaza
L
oša igra i poraz Barselone od Milana sa 2:0 u prvom meču osmini finala Lige šampiona dočekana je pravom kanonadom kritika u španskim medijima.

Mediji: Harakiri lopte, Mesi nestao
Portal AnalitikaIzvor

"Barselona je odigrala najgori meč u posljednjih pet godina", ocijenila je "Marka" i dodala de je Mesi u tom meču jednostavno "nestao".

Ipak, ovaj španski sportski dnevnik tvrdi da je vodeći gol Milana neregularan, jer je Zapata igrao rukom u šesnaestercu, poslije čega je Boateng smjestio loptu u mrežu.

Marka je izrazila zabrinutost zbog opasnosti da sva četiri španska kluba - Valensija, Malaga, Real i Barselona ne prođu u četvrtfinale Lige šampiona.

"As" ocjenjuje da je protiv Milana igrala "mala Barselona".

"El mundo deportivo" izlazi sa naslovom "Harakiri lopte" navodi da je Barselona "bila neprepoznatljiva i da je potpuno zasluženo izgubila od Milana". Ovaj list se ipak nada "epskom revanšu".

"Barseloni će sada biti potrebna sva njena magija, ukoliko želi da se kvalifikuje u četvrtfinale", tvrdi ovaj španski list.

"Nema izvinjenja za ovakav meč!", navodi "Sport" u naslovu.

"Ovo je bilo najgore izdanje Barselone, koja je imala samo jedan šut u okvir gola", tvrdi "Sport", ali na stub srama stavlja i glavnog sudiju Krega Tomsona "koji nije vidio da je Zapata igrao rukom". (B92.net)

Portal Analitika