Zabava

Daglas i Zita Džons negirali da se razvode

2102-Jones-Michael
M
ajkl Daglas
i Ketrin Zita Džons opovrgli su tvdrnje da je njihov brak u krizi. Slavni par koji je u braku već 12 godina nema namjeru da se razvede i pisanja magazina „National Enquirera“ da je blizu brakorazvodna parnica nisu tačna – prenosi bosanski portal Klix.

Daglas i Zita Džons negirali da se razvode
Portal AnalitikaIzvor

Portparol bračnog para izjavio je za Dejli Mejl da je cijela priča izmišljena. U posljednje vrijeme slavni glumci provode mnogo vremena zajedno,  pojavili su se zajedno na crvenom tepihu na promociji njenog posljednjeg filma, kao i na Njujorškoj nedjelji mode.

- „Enquirer“ je naveo da je brak pod pritiskom zbog Majklove borbe s rakom i Ketrinine borbe sa bipolarnim poremećajem II. Napisane su čak i tvrdnje da se Majkl odselio u iznajmljenu vilu rekavši kako Ketrin treba vremena samo za sebe, a s druge strane je srećan da ima kuću samo za sebe“ – stoji na portalu Klix.ba.

Slavni glumački par iza sebe ima teško razdoblje, s obzirom da je njemu 2010. godine dijagnostifikovan rak u poodmaklom stadijumu nakon čega je bio potvrgnut hemoterapiji. Prošle godine Daglas je saopštio kako je potpuno izliječen, da bi samo tri mjeseca kasnije Ketrin završila u bolnici gdje joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj II.

„Uprkos svemu tome, oni ostaju zajedno“, izjavio je njihov portparol.

Foto: preuzeto sa - topnews.in

Portal Analitika