Abiznis

M:tel: Telefoni za 1 euro uz Paket 8

mtel20
K
ompanija m:tel od sjutra korisnicima nudi dva modela telefona marke Alcatel uz postpaid paket Paket 8, koji sadrži kombinaciju pogodnosti postpaid i prepaid tarifnih modela m:tel-a, uz fiksnu mjesečnu pretplatu od 8 eura sa 8 eura na računu, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

M:tel: Telefoni za 1 euro uz Paket 8
Portal AnalitikaIzvor

 

Po cijeni od samo 1 euro u ponudi je android telefon Alcatel OT991 promotivno uz paket 8 na 24 mjeseca i Alcatel OT318D uz ugovornu obavezu od 6 mjeseci.

U Paketu 8 korisnici imaju mogućnost dopune računa - nakon što potroši 8 eura iz pretplate, korisnik može dopuniti račun elektronskom dopunom ili vaučerom, na isti način na koji se dopunjava prepaid broj!

Jedinstvena povoljnost ovog tarifnog modela je mogućnost kontrole troškova komunikacije, uz uvijek isti iznos mjesečnog računa sa pretplatom odabranog paketa - 8 eura, uz brojne dodatne benefite! U okviru tarifnog modela Paket 8 korisnik dobija 30 % popusta na noćne razgovore ka svim mrežama u Crnoj Gori, u periodu od 22-08h. Paket karakteriše izuzetno povoljna cijena noćnog SMS-a - 1 cent ka svim mrežama u Crnoj Gori u periodu od 22-08h. Korisnici Paketa 8 mogu da izaberu 4 F&F broja – 3 iz m:tel mreže i 1 iz bilo koje mreže u Crnoj Gori, uz 50 % popusta na pozive i SMS-ove! Ističemo i izuzetno povoljnu cijenu MMS- a ka svim mrežama u Crnoj Gori – 10 centi!

Nepotrošeni euri iz pretplate se prenose u naredni mjesec i mogu biti maksimalno u visini istih, uračunatih u pretplatu tarifnog paketa.

Postojeći prepaid korisnici m:tel-a imaju pravo prelaska na tarifni model Paket 8, kao i postojeći postpaid korisnici koji nemaju ugovornu obavezu po osnovu kupovine telefona.

Uz Paket 8 moguće je kupiti sve telefone iz m:tel ponude po odgovarajućim cijenama.

Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.

O ponudi kompanije m:tel možete se detaljnije informisati na web adresi: www.mtel.me ili besplatnim pozivom na broj: 1600.

 

Portal Analitika