Zabava

"Dačićeva" voditeljka podvalila dijete direktoru "Pinka"

okbranka
Supruga Miše Dobrića bivšeg direktora "Pink BIH", Nela ispričala je za beogradski "ALO" kako su ona i njena porodica u poslednje dvije godine proživjeli pravu dramu u režiji starlete Branke Knežević, koja je široj javnosti postala poznata nakon skrivene kamera sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem.

"Dačićeva" voditeljka podvalila dijete direktoru "Pinka"
Portal AnalitikaIzvor

 

Naime sve je počelo kada je bivša "zečica" označila Mišu kao oca njenog četvorogodišnjeg sina, a završilo se kada je DNK analizom, koju su uradili ovih dana, utvrđeno da Miša ipak nije otac njenog maloletnog deteta.

okbranka_donjaNakon što su rezultati DNK analize pokazali da nije otac maloletnog djeteta Dobrić je odlučio da podigne optužnicu protiv majke djeteta, starlete Branke Knežević.

Nela je još rekla i da su ona i njen suprug četiri godini živjeli u laži i svakoga meseca davali alimentaciju.

okbrankaaOna je za Branku rekla i da je težak prevarant koji ima psihičke probleme, te da joj je jasno da je baš njih izabrala jer su situirani u svakom pogledu i finansijski obezbijeđeni, a ona živi u iznajmljenom stanu.

- Da li je moj suprug imao bilo kakvu aferu sa njom u to ne želim da ulazim, jer ako čovek popije koju čašicu više svašta može da mu se dogodi i sve mu je oprošteno - kazala je ona.

okotac

 

 

Portal Analitika