Košarka

Budućnost čeka Banvit - Sa navijačima do četvrtfinala!

Vitkovaccc
I
dealna prilika da ‘’Morača’’ večeras bude popunjena do posljednjeg mjesta – košarkaši Budućnost Volija dočekaće Banvit. Bitka za četvrtfinale Eurokupa, bitka za prolazak među osam najboljih, što bi za ‘’plave’’ bio uspjeh koji niko nije očekivao!

Budućnost čeka Banvit - Sa navijačima do četvrtfinala!
Portal AnalitikaIzvor

Banvit je najkvalitetniji tim u grupi, lider turskog šampionata, ali teren je prilika da Budućnost napravi i neke nerelane stvari. Podgoričkom timu za plasman u četvrtfinale neophodna je pobjeda od deset poena razlike. Međutim, Podgoričani mogu dalje i u slučaju pobjede Trijumfa u gostima protiv Budiveljnika.

A za pobjedu nad tako jakim protivnikom potrebna je ogromna podrška sa tribina. ‘’Varvari’’ su najavili dolazak, a sa punom dvoranom Budućnost može sružiti bilo koga, pa čak i Banvit deset razlike.

"Sve šta mogu da kažem je da imamo želju da se takmičimo i nadmećemo sa njima. Imamo želju da prođemo, a ukoliko to želimo moramo da pobjeđujemo i jake ekipe i bolje od sebe", rekao je Čedomir Vitkovac.

Banvit je prvi duel pred svojim navijačima dobio 89:80. Utakmica u dvorani Morača poćeće u 18 sati, a ulaznice koštaju tri eura.

Portal Analitika