Društvo

Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je krao gorivo

hapsenje
S
lužbenici Uprave policije u Podgorici su, danas 19. februara 2013. godine, podnijeli izvještaj protiv D.R. (33) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu firme “Telenor” d.o.o, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je krao gorivo
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da je D.R., juče 18. februara 2013. godine u večernjim časovima, počinio krivično djelo teška krađa, na način što je po dolasku putničkim vozilom do lokacije Ćemovsko polje u Podgorici gdje se nalazi agregat bazne stanice “Telenor-a” d.o.o., uz upotrebu podesnog sredstva-pajsera, izvršio obijanje kućišta agregata. Nakon obijanja agregata D.R. je, sumnja se, iz rezervoara za gorivo otuđio veću količinu goriva i pokušao da se udalji sa lica mjesta, ali ga je policija osujetila u tome i ubrzo lišila slobode.

Od D.R. je, uz potvrdu, oduzeto otuđeno gorivo,vozilo i pajser koje je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

O događaju je pravovremeno obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Nakon lišenja slobode D.R. je, u zakonskom roku, uz izvještaj, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

 

Portal Analitika