Društvo

Još 8 kg skanka zaplijenjeno na Sukobinu

1902skank
Službenici Uprave policije i Uprave carina su, u zajedničkoj aktivnosti sa albanskom policijom, na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani sa Albanijom, otrkili i zaplijenili oko osam kilograma skanka, saopsšteno je iz Uprave policije.

Još 8 kg skanka zaplijenjeno na Sukobinu
Portal AnalitikaIzvor

- Policijski i carinski službenici su sinoć oko 22 časa, na ulazu u Crnu Goru, izvršili detaljan pregled putničkog motornog vozila marke „BMW“, italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.C. (30) iz Burela. Detaljnim pregledom vozila je, u rezervnoj gumi i ozvučenju vozila, pronađena materija biljnog porijekla zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga skank - preciziraju iz UP.

Skank, ukupne težine oko osam kilograma, bio je upakovan u 13 PVC paketića različite veličine, oblijepljenih samoljepljivom trakom.

Lice, vozilo i droga su predati albanskoj policiji, radi daljeg postupanja, u skladu sa Protokolom o radu ZGP Sukobin – Murićani.

Policijski i carinski službenici su, na istom graničnom prelazu, takođe juče u popodnevnim sati zaplijenili tri kilograma skanka.

Portal Analitika