Društvo

RADULOVIĆ: Posebna jedinica policije patrolira Barom

1902bar
Policija je najavila pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba iz barskog kriminalnog miljea, a u taj grad poslata je Posebna jedinica policije koja će biti logistika za realizaciju tih mjera dogovorenih na sastanku čelnika policije i MUP-a u nedjelju, piše današnja Pobjeda.

RADULOVIĆ: Posebna jedinica policije patrolira Barom
Portal AnalitikaIzvor

Povod za pojačano prisustvo policije je dvostruko brutalno ubistvo dvojice Barana braće Dejana (26) i Ljubomira (24) Gojačanina, na koje je u bilijar klubu pucao sugrađanin Šćepan Bujić (20), mladić sa podebelim dosijeom.

Kako je Pobjedi rekao načelnik barske policije Miloš Radulović, sačinjen poseban plan djelovanja u koji će biti uključeni svi pripadnici Uprave policije, kako sektora opšte nadležnosti tako i kriminalističke policije.

On je potvrdio da je u Bar upućena Posebna jedinica policije, radi pojačanih kontrola. Načelnik policije u Baru je kazao da će intenzivnije aktivnosti biti usmjerene samo prema njima.

- Barska policija će nastaviti da procesuira te osobe, uz dobru saradnju sa pravosudnim organima - kazao je on.

Ranije je v.d. direktora policije Božidar Vuksanović najavio da će biti preduzete hitne mjere koje će rezultuirati jačanjem bezbjednosti građana. Akcenat tih mjera, kako je najavio, biće na preventivnom djelovanju, kako bi se spriječila krivična djela i prekršaji.

Podsjećamo, istražni sudija Višeg suda Miroslav Bašović odredio je juče Šćepanu Bujiću pritvor od 30 dana, kao osumnjičenom za ubistvo braće Gojačanin u petak uveče.

Foto.: adriaticagent.com

Portal Analitika