Fudbal

Hamšiku uperili pištolj u glavu

HamsikMarek
M
arek Hamšik neće po dobrom pamtiti neđeljno popodne. Poslije izgubljenih bodova protiv Sampdorije suočio se sa pištoljem i pljačkom.

Hamšiku uperili pištolj u glavu
Portal AnalitikaIzvor

Šokantna vijest iz Italije, pljačke u Napulju nijesu rijetkost, ali ova se desila praktično ispred stadiona.

Naime, poslije razočaravajućeg remija protiv Sampdorije, Marek Hamšik je sjeo u automobil kako bi stigao na aerodrom Kapodićino i pokupio suprugu koja se vraćala u Italiju.

Na rampi prilikom izlaska dvojica razbojnika na motoru su presrela Hamšikov auto, pred pištoljem uperenim u glavu Slovak je skinuo skupocjeni sat, a napadači su odjezdili u nepoznatom pravcu.

Uplašeni fudbaler je pozvao policiju koja je veoma brzo stigla, ali su pljačkaši pobjegli.

Uslijediće istraga međutim ovakve stvari su uobičajene u gradu, a često su na meti supruge fudbalera, prošle godine je na meti bila đevojka Lavecija koja je u centru grada opljačkana, a predsjednik De Laurentis je rekao da u vrijeme krize ne bi smjela da nosi skupocjeni sat.

Poslije toga je Laveci insistirao da ode iz kluba, poslije pet godina je napuštio Napulj, a problema je imala Kavanija žena koja je prošla bolje, otet joj je novčanik.

Eto, i treći "tenor" je bio na meti, ali ne njegova porodica već on sam. Doduše, Hamšika su već jednom opljačkali u Napulju, no nije bilo prijetnje pištoljem.

Portal Analitika