Košarka

Sagadin: Vujošević je odličan trener, kopirao je moj sistem

16vujosevicduleok
B
ivši trener Crvene zvezde i Olimpije Zmago Sagadin rekao je u intervjuu za slovenački "Šport TV" da je njegov kolega na klupi Partizana Duško Vujošević iskopirao sistem koji je on uspostavio.

Sagadin: Vujošević je odličan trener, kopirao je moj sistem
Portal AnalitikaIzvor

"Vujošević je iskusniji i, iskreno, bolji trener. Kopirao je moj sistem iz Olimpije. Partizan uoči početka sezone nije imao igrače ni za najboljih pet u ABA ligi, a sada su u vrhu. Ostvarili su čudesan rezultat, jer po znanju, iskustvu i imenima ta ekipa nema vrijednost za vrh", rekao je Sagadin.

On je iznio i očekivanja pred sjutrašnji derbi 21. kola ABA lige, u kom će se vječiti rivali treći put sastati u sezoni.

"Crvena zvezda je favorit, i po imenima, bolji tim. Partizan je mlađi, agresivniji, sa iskusnijim i boljim trenerom. Mislim da su šanse 50-50. Partizan zna svoj put, a Vujošević je ključni čovjek. Proizvode i prodaju igrače kako bi preživjeli, ali kada se sve dobro složi mogu da dođu i veliki rezultati. Pitanje je samo da li će Vujošević izdržati pritisak u nedelju, jer bi novi prekršaj mogao da ga pošalje mjesec dana van terena", rekao je Sagadin.

Portal Analitika