Zabava

Anđelina i Bred proizveli svoje vino

1502-andjelina-dzoli-bred-p
N
ajpoznatiji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit odlučili su da se bave vinarstvom, a sljedećeg mjeseca će u Sjedinjenim Američkim Državama ponuditi svoje vino – prenosi bosanski portal Klix.

Anđelina i Bred proizveli svoje vino
Portal AnalitikaIzvor

Par će predstaviti 15. marta javnosti, vino rose nastalo iz njihovog vinograda u Francuskoj, koje su proizveli uz pomoć poznate vinarske porodice Perin.

Poznati holivudski glumci francusko imanje Miraval posjeduju od 2008. Godine. Dugo su se u javnosti mogle čuti informacije kako su ga kupili radi vjenčanja, no izgleda da će imanje biti upotrijebljeno u druge svrhe.

Iz njihovog vinograda izlazi vino rose, i iako su ga i raniji vlasnici imanja proizvodili, Anđelina i Bred žele vino da preimenuju u Miraval.

- Na boci će pisati i njihova prezimena i prezime porodice Perin. Namjeravaju da prošire proizvodnju i na bijelo i crno vino tokom ove i sljedeće godine – stoji na portalu Klix.ba.

Prema izjavama prijatelja poznatog para, oboje su oduševljeni projektom u vezi sa proizvodnjom vina i insistiraju da budu uključeni u svaki njegov segment.

Foto: preuzeto sa - crvenitepih.com

Portal Analitika