Društvo

Vujanović posjetio povrijeđenog dječaka

filip
P
redsjednik Crne Gore Filip Vujanović danas je sa direktorom KBC CG Podgorica dr Milanom Mijovićem, ljekarima i medicinskim osobljem, posjetio dječaka koji je ranjen u masovnoj tuči u dvorištu Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Vujanović posjetio povrijeđenog dječaka
Portal AnalitikaIzvor

Vujanović je, kako se navodi u saopštenju njegovog kabineta, istakao zadovoljstvo ocjenom ljekara da je zdravstveno stanje povrijedjenog dječaka stabilno. Tom prilikom je iskazao i poštovanje medicinskom osoblju Kliničkog centra, koje je pravovremenom intervencijom spriječilo komplikacije zdravstvenog stanja povrijedjenog dječaka i obezbijedilo kvalitetan oporavak.

Vujanović je saopštio, da je za uvažavanje reakcija porodice mladića koji je osumnjičen da je te večeri nanio tjelesne povrede svom vršnjaku i saopštila žaljenje i brigu za zdravstveno stanje povrijedjenog i potrebu efikasne i pravedne primjene zakona.

Predsjednik Vujanović je naglasio očekivanje da će najšira društvena zajednica učiniti maksimalne napore da se ovakvi i slični incidenti sa uvijek mogućim tragičnim posljedicama više nikad ne ponove

 

Portal Analitika