Politika

Stručna služba kluba poslanika SNP-a: Svim poslanicima DF-a nuđeno potpisivanje predloga zakona

oksnp
Stručna služba kluba poslanika Socijalističke narodne partije demantovala je tvrdnje poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića da mu zajedno sa poslanicima Predragom Bulatovićem i Miodragom Lekićem nije ponuđeno potpisivanje seta zakona koji je predložila SNP.

Stručna služba kluba poslanika SNP-a: Svim poslanicima DF-a nuđeno potpisivanje predloga zakona
Portal AnalitikaIzvor

- Stručna služba Kluba poslanika SNP je 07.02.2013. (četvrtak), po uobičajenoj proceduri proslijedila Zahtjev za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine planirane za 26.02.2013.god. službi Kluba poslanika Demokratskog fronta na potpisivanje, nudeći na taj način svim poslanicima Demokratskog fronta, kao jedinstvenog političkog subjekta, priliku za podršku Zahtjeva SNP-a za zakazivanje vanredne sjednice, navedeno je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz službe Kluba poslanika Demokratskog fronta povratno smo dobili zahtjev podržan potpisima od strane svih poslanika DF-a osim poslanika Lekića, Bulatovića i Kneževića.

Takođe, po uobičajenoj proceduri usljed činjenice da i u tom slučaju postoji dovoljan, poslovnički propisan broj potpisa za zakazivanje vanredne sjednice, nismo ulazili u razloge zbog kojih naš zahtjev nije potpisan od strane svih poslanika DF-a, ni da li se radi o slaboj komunikaciji između službe i poslanika DF, trenutnoj neorganizovanosti ili slaboj komunikaciji između konstituenata Demokratskog fronta.

Ono što je činjenica jeste da su svi poslanici DF imali mogućnost da svojevoljno podrže Zahtjev SNP-a za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine, zaključeno je u saopštenju.

 

Portal Analitika