Politika

Knežević: Nijesu nam nuđeni zakoni SNP-a na potpisivanje, podržaćemo ih u Skupštini

13milanknezevicok
P
oslanik Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je Portalu Analitika da on, Predrag Bulatović i Miodrag Lekić nijesu potpisima podržali zakonske predloge SNP-a jer im nijesu bili ponuđeni, ističući da će sva trojica glasati za njih u parlamentu na vanrednom zasjedanju krajem ovog mjeseca.

Knežević: Nijesu nam nuđeni zakoni SNP-a na potpisivanje, podržaćemo ih u Skupštini
Portal AnalitikaIzvor

“Povodom informacije Portala Analitika u kojoj je navedeno da Miodrag Lekić, Predrag Bulatović i Milan Knežević jedini nijesu potpisali zakonske predloge SNP - a o antikriznim mjerama predloženim za vanredno skupštinsko zasijedanje, to se desilo iz jednog jedinog razloga- jer nam nijesu ni bili ponuđeni na potpisivanje. Takođe je tačno da smo htjeli potpisati pomenute predloge da smo bili upoznati sa njima. Zbog čega baš nas trojica nijesmo obaviješteni o ovoj inicijativi SNP- a, nećemo otvarati istrage, niti izvoditi bilo kakve zaključke, vjerujući da se radi o slučajnosti, a nikako o namjeri manifestovanoj u toku izborne kampanje za predsjedničke izbore- naveo je Knežević.

Kako je naglasio,”da ne bi postojala bilo kakva sumnja u našu privrženost i spremnost da podržimo opozicione zakonske predloge i inicijative, uključujući i one koji dolaze iz SNP- a, javno saopštavam da ćemo u Skupštini podržati pomenute predloge”.

-U proteklih nekoliko mjeseci glasali smo za svaki amandman SNP-a kad smo bili u Skupštini, u šta se svi koji žele lako mogu uvjeriti provjerom listinga glasanja- zaključio je Knežević.

 

(foto: glassrbije.org)

Portal Analitika