Politika

Vuković: SNP se plaši novog izbornog poraza u Andrijevici

misko_vukovicok
S
ocijalistička narodna partija neće učestvovati na izborima u Andrijevici jer se plaše novog poraza, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista Miodrag Vuković. Komentarišući navode SNP-a da na izborima u Andrijevici neće učestvovati zbog "pravnog nasilja DPS-a", Vuković je ocijenio da su ti razlozi naivni.

Vuković: SNP se plaši novog izbornog poraza u Andrijevici
Portal AnalitikaIzvor

„Oni neće da rizikuju jer političku kompromitaciju u vidu žestokih poraza na državnom nivou i lokalnom u Nikšiću gdje su prepolovili svoje odborničke i poslaničke klubove“, kazao je Vuković agenciji MINA.

On smatra da bi SNP doživio debakl na izborima u andrijevačkoj opštini.

„U Andrijevici bi se desio još jedan debakl, a tri šamara od birača teže se podnose nego dva“, dodao je on.

Vuković je ocijenio da, ne treba praviti dramu zbog odluke SNP da ne učestvuje na izborima. "Izgovori su priča za naivne i oni sami znaju da u to teško neko ko razumije politiku može povjerovati“, naveo je on.

On je kazao da zbog rezultata na prethodnim izborima SNP nema „šta da traži“ u Andrijevici.

„Oni su na prethodnim izborima izgubili vlast u toj srednini i raznim marifetlucima su pokušali da ponovo dođu na vlast“, rekao je Vuković.

Vuković je kazao da je SNP u Andrijevici vodila lošu politiku.

„Vršili su vlast tamo i doveli tu opštinu u stanje beznađa. Blokirali su i bojkotovali rad institucija“, naveo je on dodajući da opštine na čijem je čelu SNP „funkionišu van pravnog sistema“.

On je kazao da SNP sve više propada.

„Loša politika se SNP-u vratila kao bumerang. Vjerujem da im tu nije kraj političkog posrtanja i marginalizacije partije koja je nekad bila jaka“, dodao je Vuković.

foto: in4s.net

Portal Analitika