Košarka

Dašić i Golubović stižu u Sutjesku?

okdasic
Nakon osvajanja Kupa Crne Gore, košarkašima Sutjeske su porasli “apetiti”. Agilna uprava na čelu sa predsjednikom kluba Darkom Perovićem želi da pojača tim, kako bi se ravnopravno mogao uključiti u borbu za titulu sa ekipom Budućnost Volija.

Dašić i Golubović stižu u Sutjesku?
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Perović je u pregovorima sa Vladimirom Dašićem i Vladimirom Golubovićem, kako bi obukli dres Nikšićana u Erste Superligi.

Za sada sve ide u dobrom pravcu i postoji velika šansa da reprezentativci Crne Gore postanu novi članovi Sutjeske.

Nema sumnje da bi njihovim dolaskom Dušan Dubljević na raspolaganju imao itekako respektabilan sastav, koji bi bio u stanju da pomrsi račune Podgoričanima u borbi za tron.

okgolubovic
Dašić
je bez kluba od početka decembra, kada je raskinuo saradnju sa Bešiktašom. Jedno vrijeme je trenirao sa Sutjeskom nakon dolaska iz Istanbula.

Propao mu je angažman u Cedevitu, jer mu turski klub nije izdao ispisnicu. Karijeru je počeo u ekipi Budućnost Volija, a igrao je još za Real Madrid, Gran Kanariju, Lotomatiku i Olimpiju. Standardni je član selekcije Crne Gore.

Golubović je, takođe, slobodan igrač. Od prošlog ljeta je bez kluba kada mu je istekao ugovor sa Kahom laboral. Dvadesetšestogodišnji košarkaš, karijeru je počeo u Vojvodini, gdje je stekao i afirmaciju.

Put ga je potom vodio u Olimpiju, Kahu laboral, Banvit, Azovmaš i ponovo u tabor tima iz Vitorije.

Bio je standardni član “crvenih” do Evropskog prvenstva u Litvaniji prije dvije godine, kada je ispao u posljednjem “filteru”.

Nije ga bilo proteklog ljeta u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat u Sloveniji, a taj period je iskoristio da diplomira na Fakultetu za strateški i operativni menadžment.

 

 

Portal Analitika