Zabava

Tajne prelijepog izgleda Blejk Lajvli

blejk12
N
ekoliko mladih glumica je postiglo izgled prirodne ljepotice, poput Blejk Lajvli, ali kruna njenog izgleda je njena bujna, zlatna kosa.

Tajne prelijepog izgleda Blejk Lajvli
Portal AnalitikaIzvor

U svom posljednjem intervjuu Lajvli insistira na tome da najviše voli da samo opere i osuši kosu i izađe iz kuće. "Volim da mi kosa izgleda prirodno", kaže.

Blejk, koja je zaštitno lice Gučijeve nove linije Guči Premijer, najviše voli da nosi lagane haljine, koje padaju sa ramena koje joj, kako objašnjava, pomažu da se izbori sa stidljivošću.

Dvadesetpetogodišnja Lajvli je rekla: "Volim puštenu kosu i volim da mi kosa bude razbarušena... ima nečeg romantičnog u tome!" Takođe dodaje da joj izgled, za koji se ne čini da su joj bili potrebni sati i sati sređivanja, pomaže da se ne osjeća stegnuto i kruto u javnosti.

Lajvli se prošle godine udala za svog kolegu Rajana Rejnoldsa i čak se i na svom vjenčanju odlučila za prirodni stil. "Nestašan" izgled svoje zlatne kose koristi za prikrivanje činjenice da je po prirodi stidljiva osoba.

Ovo može biti iznenađujuće za sve ljubitelje hit serije "Tračara", u kojoj je tumačila lik izuzetno samouvjerene Serene.

U razgovoru o načinu na koji uobičajno sređuje kosu i postiže prepoznatljiv talasast izgled, Lajvli je rekla da je ključ u tome da kada je opere, kosu ne osuši skroz, već je ostavi pomalo vlažnu.

Onda veže kosu, koja je prirodno blago talasasta, u punđu dok se potpuno ne osuši. "Kada pustite kosu ona dobije divne, prirodne talase", tvrdi Lajvli.

Glumica je takođe rekla da pokušava da svoje pojavljivanje na crvenom tepihu učini zabavnim i da ga doživi kao odlazak na maskenbal!

Uprkos njenom prirodnom glamuru, priznaje da je šetnja crvenim tepihom stresna, pogotovo kada su okolo fotografi koji se trude da vas uslikaju u nezgodnoj pozi. "Izlazite iz svog automobila, a momak već leži na podu i pokušava da usnimi vašu haljinu!", piše "Dejli mejl".

(Super žena)

Portal Analitika