Politika

SNP: Zbog nas se duplo povećao broj potpisa za Lekića

oksnp
Socijalistička narodna partija saopštila je danas da se zbog učešća njenih simpatizera i članova broj potpisa podrške za predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića značajno uvećao.

SNP: Zbog nas se duplo povećao broj potpisa za Lekića
Portal AnalitikaIzvor

- SNP izražava posebnu zahvalnost svojim članovima i simpatizerima, koji su na poziv predsjednika partije za samo jedan dan – juče, obezbijedili dvije hiljade potpisa podrške kandidatu za predsjednika Crne Gore Miodragu Lekiću, navedeno je u saopštenju iz te partije dostavljenom Portalu Analitika.

Na taj način smo obezbijedili da se ukupan broj potpisa, sa 2512, koliko je Lekić imao za prvih sedam dana, juče našom aktivnošću poveća na više od 4.530 potpisa, navode u SNP-u.

Akcija se nastavlja i narednih dana. SNP je ovom aktivnošću još jednom potvrdila ozbiljnost, odgovornost i snagu svoje infrastrukture, bez koje se ne može sprovesti nijedna značajna politička akcija u Crnoj Gori, zaključeno je u saopštenju.

Da bi Državna izborna komisijanpotvrdila kandidaturu Lekića potrebno je da se sakupi 7710 potpisa punoljetnih građana Crne Gore. Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović danas je predao kandidaturu sa 13 567 potpisa.

 

 

Portal Analitika