Politika

DANILOVIĆ: Dobro je što su se skupili potpisi za Vujanovića, da narod ne kisne i stvara redove

Danilovic3
Šef izbornog štaba Miodraga Lekića, Goran Danilović prokomentarisao je na svom Fejsbuk profilu činjenicu da je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista prikupio dovoljan broj potpisa.

DANILOVIĆ: Dobro je što su se skupili potpisi za Vujanovića, da narod ne kisne i stvara redove
Portal AnalitikaIzvor

- Da sam za bilo koju akciju, pa i izbor predsjednika mjesne zajednice, skupljao i skupio potpise kao Filip Vujanović, ne bih bio ni malo ponosan. Dobro je, međutim, što su završili posao da onaj narod ne kisne i ne stvara mučne redove, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu.

Danilović je pozdravio podršku Lekić od strane ostalih opozicionih subjekata.

- Svi politički subjekti koji su do sada javno podržali kandidaturu Miodraga Lekića znaju da je to razumna i dobra odluka. Ona donosi političku korist predsjedničkom kandidatu ali i onima koji iz političkih razloga podržavaju Lekićevu kandidaturu. Ponašajmo se s toga kao da se radi o nama jer inače nikoga nećemo ubijediti u suprotno.

Bilo bi lijepo da sam pročitao, recimo, ovakvu ili sličnu izjavu juče, odnosno, danas. Kada je već drugima teško da kažu kako jeste, eto ja ću napisati. Ne insistiram na autorstvu i pravima, napisao je Danilović.

 

 

Portal Analitika